Ett andra inlägg i serien Jag packar upp. Äntligen har jag tagit mig tid (och råd) att handla i en butik och deras e-handel för att jämföra. Det är affären Best of Brands som blir mitt testobjekt, bland annat beroende på att jag gillar deras butik.

2014-03-30 17.21.14I butiken i centrala Stockholm har de professionella och duktiga säljare som hjälper till exakt så mycket jag vill. Den här gången har jag smakråd med mig och behöver inte så mycket hjälp.  Inpackningen av mina kläder är snygg och påsen jag bär hem dem i är kraftig och exklusiv.

Best of Brands e-handel utstrålar kvalitet i samma utsträckning som deras butik och jag gillar verkligen hur de presenterar kläderna. Det finns många bilder, till och med närbilder på tyget och vissa detaljer.  Priserna är desamma som i butik och fraktkostnaden ingår.

Leveransen kommer med Posten till mitt utlämningsställe – tyvärr inte med samma atmosfär som deras butik – och den sladdriga plastpåsen signalerar inte kvalitet i annan klass än HM eller Ellos.

Innehållet är dock en trevligare upplevelse med samma typ av inslagning i silkespapper och ett trevligt tackkort. Toppbetyg från mig med reservation för postorderpåsen – butik och e-handel går hand i hand i såväl shoppingupplevelse som leverans.

Här är mina två Best of Brands-köp på film: