För andra året arrangeras knytkonferensen Webcoast på Lindholmen i Göteborg. Ämnena är spridda om än centrerade kring webben och sociala medier.
Anledningarna till att jag i år valt just den här konferensen i år är att det är betydligt trevligare med en stad än en skärgårdsö och att det är kul med en ny konferens med annan publik än de vanliga hemma i Stockholm.
Nu visar det i och för sig att det är att tiotal av mina vänner från Stockholm här…

Bäst på förmiddagen var Anna Hass (@glimra) presentation om att skriva säljande texter. Hon levererar sanningar med samma energi och pondus som vanligt och har inga som helst problem att bjuda på sin expertis.
Spännande var också att lyssna på Stellan Löfving (@stellan) som öppnade diskussionen om hur man ska kunna tjäna pengar på en sajt med många besökare men en bred målgrupp. Han har själv svårigheter att kapitalisera på den grymt roliga sajten http://skyltat.se trots att den har 50.000 – 80.000 unika besökare per månad.
En av sponsorerna är Binero dit jag nu börjat flytta mina hostade sajter och domäner och med den här bloggposten är jag med och tävlar om Bineros grymma “surfplatta”.