När jag för en stund sedan skulle gräva fram underlag till deklarationen hittade jag en del gamla pressklipp 🙂 Det är ju ganska kul att ha sparat dessa unikum för framtiden och fram för allt för ens barn att skratta åt.

Inte nog med att jag 1997 kunde hjälpa dig bli effektiv i Lotus Notes, jag skrev också en passionerad inlaga i Computer Sweden där jag argumenterar för att man måste släppa intranäten fria från kontrollen av it- och informationsavdelningar och att tillåta många-till-många kommunikation. Hallå Webb 2.0? Jag kanske var lite före min tid, igen, men hellre det än att ständigt jaga ledarna.

Frågan är om det där att ligga i framkant finns kvar inom mig, jag är inte helt säker… Känns faktiskt som man inte har 100% koll på teknik och trender längre. Kanske har jag blivit långsammare, kanske har omvärlden blivit snabbare?