Om du tycker att jag betedde mig lite mystiskt i höstas? Att det var underligt att jag utan förvarning drog på ”semester” en vecka? Att jag sedan hade en ring på fingret och att jag ”i det dolda” skaffat en ny tjej?

Ja, då har du ganska rätt och jag ber om ursäkt för allt hemlighetsmakeri.

Mitt avtal med SVT och produktionsbolaget Baluba var tydligt – jag fick inte berätta något förrän inför sändning av den nya säsongen av den populära serien ”Gift vid första ögonkastet”.

Ja, jag gifte mig på riktigt i höstas och allt kommer visas på SVT 1 med premiär söndagen den 26 mars klockan 21:45, men finns på SVT Play redan måndagen den 20e.

Det känns oerhört skönt att hemlighetsmakeriet är över. Sedan början av augusti har detta varit något som jag varit tvungen att hålla hemligt. Bara mina 14 bröllopsgäster och några till har vetat vad jag varit med om. Det har varit pressande och jobbigt att inte kunna dela med mig av en av de största händelserna förra året, eller faktiskt på många år. Då är det inte bara själva experimentet och giftermålet jag tänker på utan även att vara en av huvudpersonerna i en teveproduktion som väntas ses av hundratusentals svenskar. Men än är inte hemlighetsmakeriet över och jag får inte avslöja vad som händer, så nu byggs nervositeten och pressen upp på hur detta kommer att mottas när sändningarna börjar.

Jag kommer berätta mer här i bloggen under de kommande veckorna.