Både jag och min nya fru hade från början bestämt att vi skulle säga Ja till fortsatt äktenskap när inspelningarna tog slut.

Detta var något vi diskuterade redan under de första dagarna, under vår bröllopsresa till Prag. Personligen hade jag tänkt att jag ville ge det här förhållandet en riktig chans och ge min nya fru en ärlig chans – ”bara hon inte var ett troll”, och det var hon inte!

De första fyra veckorna lever vi med en kamera, vi uppmanas att ständigt filma oss själva och vår VJ (videojournalist) pockar på uppmärksamhet och vill ha synkar och möjlighet att filma vår vardag – vilken vardag det nu kan bli under sådana omständigheter?

Att säga Ja till fortsatt äktenskap var helt naturligt eftersom jag trodde på idén och experimentet – och vi skrattade ihop, delade intressen och delade en helt unik upplevelse – och jag visste att fyra hysteriska och pressande inspelningsveckor inte skulle få definiera vårt förhållande.

Jag visste att jag ville fortsätta att söka den äkta kärleken till och med min fru.