Man måste stå för sina egna fel!
Jag tror detta är en del av min djupt rotade karaktär och rättspatos. Jag har inga problem att stå för mina fel och kan bli irriterad över andra som försöker skylla i från sig. Det är bara att bita ihop, gilla läget och gå vidare.

Bild från IDG.se

Igår kunde vi läsa om att CDon (artikel på IDG) satt fel pris på en hårddisk och sålt den under inköpspris. När man insåg misstaget annullerade man alla beställningar och gav kunderna pengarna tillbaka men skapade samtidigt irritation, frustrerade och besvikna kunder samt press… Kanske inte så smart trots allt?

I morse lyckades vi på Zessa-Mode nästan med samma sak. Under några timmar gav vi ut en felaktig rabatt som för vissa kunder blev 100% på en speciell vara. Hmmmm….
Detta skapade förmodligen buzz på nätet för vi har inte fått så många beställningar på just den varan på flera månader 😉 och visst skapade det också en del arbete för mig under morgonen.

Men, vi står för vårt fel, gratulerar de kunder som lyckades få en trendig och snygg vara för 0 kr och hoppas dom kommer tillbaka och handlar mer till ordinarie pris nästa gång.