För dig som följt mig på teve de senaste veckorna och blivit lite nyfiken på min verksamhet så tänkte jag dela med mig. I vår webbutik Calzessa har vi Sveriges (och ett av världens) största sortiment av nylonstrumpor, stay-ups och strumpbyxor – över 500 olika modeller från 50 märken på lager för omedelbar leverans.

Om du inte har handlat från Calzessa tidigare skulle jag tycka att det var väldigt roligt om du vill prova. Klicka på länken för att få 100 kr rabatt på din första beställning (över 500 kr).

http://se.calzessa.com/sharedeal/4DF7CB54FBCB8C4EC12580DC0042815B

Jag startade den här verksamheten för snart 14 år sedan och utan att stressa utvecklingen så har den sakta och säkert vuxit till fler marknader (Danmark, Finland, USA, och världen), vuxit i sortiment och med kvalitet och trovärdighet. Min absoluta övertygelse är att bra verksamheter måste byggas långsamt och stabilt för att få motståndskraft och framgång på lång sikt. Jag skrev ett kapitel om detta i min bok Starta inte eget företag och ett kort inlägg på bloggen för fyra år sedan.

Jag hoppas att du provar Calzessa, att du gillar vårt sortiment och vår service – och att du också får ”great looking legs” 😀