Efter ett par bekymmersamma år har jag beslutat att lägga ner e-handeln efter arton år. De senaste åren har varit helt okej rent finansiellt även om det är lite trögt och inte utvecklas som vi önskat och planerat.

Trots att ingen går till kontoret, inte går på teater, restaurang eller konsert och hellre sitter hemma i mjukisbyxor än klär upp sig i klänning och ett par snygga strumpbyxor så har det senaste året varit okej. Vi har däremot haft motgångar i logistik (återkommer om detta vid ett senare tillfälle) och kundtjänstpersonal. Sammantaget har detta och faktumet att jag drivit e-handeln sedan 2003 gjort att jag ledsnat.

E-handeln är död! Den sista maj stänger vi vår e-handel Calzessa och Strumpbyxor.com. Vad som händer med dessa är skrivet i stjärnorna men det är starka varumärken och kanske kommer de att återuppstå under mina, eller någon annans, vingar.

Jelon e-trade kommer därefter att satsa på att vidareutveckla vår e-handelsplattform och marknadsföra den på JelonShop.se. Länge leve e-handeln!