Starta inte eget företag skrev jag redan för över två år sedan. Nu har ett enkelt blogginlägg vuxit till sig och är på väg att bli en bok.

När min bok E-handel efter starten kom ut i september förra året var jag hög på känslan och så inspirerad att jag bara måste skriva en bok till. Men vad skulle den handla om? Jag minns att jag diskuterade med vänner och bekanta. Jag ville skriva om något jag kan, men vad har jag så mycket erfarenhet av så det kan fylla en bok? Företagande!

Jag registrerade mitt första egna företag när jag var 16 år och har sedan dess alltid haft minst ett företag i bakfickan, allt från videoproduktion till mode, från it-system till reklam. Till och med ett företag som skulle tillverka svenska sportbilar – men det blev aldrig realiserat.

Så jag kastade jag mig raklång in i skrivandet av en helt ny bok och nu är den på gång. Jag har skrivit om företagandets baksidor, 20-talet anledningar att inte starta eget företag, om de situationer som ingen som investerat sitt liv i vill erkänna, men jag vet vad jag pratar om. Över 30 år av företagande, bra, dåligt, misslyckat och felsatsat.

Jag räknar med att boken finns i handeln i september och jag räknar med den lanseras officiellt på Bokmässan i Göteborg. Du kan redan nu förbeställa (med rabatt) och läsa mer på sidan http://www.startainteeget.se.