Årets almedalsvecka har inletts. För mig blev det en riktigt tidigt söndagsmorgon för att ta första båten på söndag morgon. Det blev en lugn överfart med många glada återseenden.
Söndagen passerade i stort sätt mycket lugnt och stilla med ännu fler återseenden och en del rosé. En allra första notering är att 3G-näten fungerar så bra i år, tack för det.

imageAlmedalen är verkligen sin egen lilla bubbla. På Graylings mingel kommer jag av en slump att diskutera med en vagt bekant person och efter några inledande mingelfraser så slår det oss båda att vi träffades på ett mingel förra året. Jag kände plötsligt igen hans presentation och hans passion för lärande och skolan. Det är bara ett exempel på hur ”litet” Almedalsveckan är htrots att det framstår så stort stort i media.

Måndag är min riktiga start och den inleds givetvis med God morgon Almedalen #gma12, med Brit Stakston och Jocke Jardenberg i förarsätet. Kolla gärna live varje morgon klockan 8 eller i efterhand på http://www.jmw.se/godmorgon-almedalen-gma12/